Nieuws

Hoe ziet een iButler investering eruit?

De investering bestaat uit twee variabelen. Afhankelijk van jouw situatie en welke producten je afneemt wordt de totale investering samengesteld.

Wij luisteren naar jouw wensen, denken mee over de kosten en geven advies, specifiek gericht op jouw situatie en doelen. iButler levert altijd kwaliteit door maatwerk.

Starten met de QR Bestel App of de Bestelzuil

We verzorgen de start van top tot teen. Dit begint met het voorprogrammeren van de digitale menukaarten en de installatie op locatie. Hier horen ook alle gewenste hardware producten bij zoals schermen, tablets, printers en bekabeling. Daarnaast zorgen we dat alle merchandise en het drukwerk klaar ligt. Wanneer alles gereed is geven we één of meerdere trainingen zodat jij en het personeel direct aan de slag kunnen. Wanneer je overstapt naar iButler verzorgen wij het gehele proces en zijn er geen externe partijen nodig!

Licentie en service

Wanneer je eenmaal bent gestart investeer je bij iButler maandelijks alleen nog in de licentiekosten. Dat is een vast maandelijks bedrag afhankelijk van de grootte van je onderneming en het aantal zitplaatsen. Daarnaast vragen wij maandelijks een vaste service fee. Geen uurtje factuurtje! Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Jouw vaste contactpersoon staat 24/7 voor je klaar.

Een keer met iemand van het iButler team rond de tafel? Geen probleem! Wij vertellen je graag meer tijdens een vrijblijvend gesprek.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, updates en tips & tricks!