Nieuws

Hoe verloopt de overstap naar iButler?

Wanneer je met iButler wil gaan werken hoef je gelukkig niet te denken aan een langdurig overstap traject. Buiten de voorbereidingen kan de installatie door ons op locatie vaak binnen 1 dag gerealiseerd worden.

Jouw onderneming draait door en dat begrijpen we als de beste! Daarom verzorgen wij het gehele proces van top tot teen. Zonder andere externe partijen. Hieronder wordt beschreven hoe iButler te werk gaat.

1. Kennismaking

Wanneer je geïnteresseerd bent in het bestelsysteem van iButler kan je een offerte opvragen, contact opnemen of direct een afspraak inplannen. Allemaal geheel gratis en vrijblijvend natuurlijk! Op deze manier leren we elkaar kennen en kunnen wij specifiek advies en informatie geven op jouw situatie. Samen bekijken we de mogelijkheden en de voordelen die iButler te bieden heeft voor jouw onderneming. Wanneer nodig komen wij jouw locatie vooraf bekijken.

2. Voorbereiding

Gekozen voor één of meer iButler producten? Dan kan ons team beginnen met de voorbereiding. Hiervoor hebben wij een aantal dingen van jou nodig zoals je huisstijl, menukaart(en), plattegrond en meer informatie over je concept. Samen bekijken we welke hard- en software er al aanwezig zijn.

3. Installatie

Vanaf het moment dat wij alles hebben ontvangen verzorgen wij het verdere verloop. We bereiden de installatie voor, zorgen dat alle hardware en merchandise klaarstaat en komen op de afgesproken datum naar jouw locatie. Door de goede voorbereiding hebben we ervaren dat 1 installatie dag voldoende is. Zo kun je snel weer aan de slag!

4. Support 24/7

Bij iButler heb je een vast contactpersoon die te allen tijde klaar staat. Bijvoorbeeld voor vragen over het systeem of wijzigingen die verwerkt moeten worden wanneer je er zelf niet uitkomt. iButler staat voor persoonlijk contact met jou als ondernemer. Dit betekent ook dat wanneer je ideeën of aanvullingen hebt voor het bestelsysteem hier goed naar geluisterd wordt. Samen met jou werken we aan de toekomst van de geautomatiseerde horeca, hospitality, recreatie en leisure ondernemingen.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, updates en tips & tricks!