sfeerfoto restaurant dat gebruik maakt van ibutler

Over ons

iButler is er voor iedere horeca, hospitality, recreatie en leisure ondernemer. Ons bestelsysteem is ontwikkeld als antwoord op alle uitdagingen waar die ondernemer tegenwoordig mee te maken heeft. Denk aan een tekort aan personeel, de 1,5 meter samenleving, hoge commissies door derde, digitale zichtbaarheid en voldoen aan de behoeften van de moderne consument.

voorbeeld scherm QR bestellen en bestelzuil

De missie van iButler

iButler is ontstaan vanuit onze voorliefde, betrokkenheid en kennis van de horeca en de hospitality branche. Onze missie is dan ook om elke horeca onderneming toekomstproef te maken met digitale- en automatiseringsoplossingen. Onze flexibele producten die deze missie mogelijk maken zijn in te zetten en geschikt voor elk type onderneming.

Eén bestelsysteem, drie producten

Onze producten vertegenwoordigen het toekomstgerichte self order principe waarbij gasten het ‘bestel gemak’ zowel thuis als in jouw onderneming kunnen ervaren.

QR Bestelsysteem

Alle gasten kunnen op één rekening met hun eigen mobiel bestellen. Scan de QR code en bestellen maar! De gast heeft geen account of App nodig!

Bestelzuil

Gasten kunnen bij binnenkomst zelf bestellen, afrekenen en wanneer gewenst hun consumptie ophalen aan de balie.

Afhaal- en Bezorgsysteem

Gasten kunnen thuis vanaf de bank een bestelling doorgeven en afrekenen via jouw eigen online bestelsysteem.

telefonische klantenservice ibutler

Wij werken niet voor, maar samen met jou

iButler is een flexibele organisatie en gelooft in samenwerking en een persoonlijke aanpak. Daarom leveren wij support op maat. Zelf aan de slag met het invullen van het bestelsysteem? Of liever dat wij de wijzigingen doorvoeren? Ons team staat hoe dan ook voor u klaar. Wij delen onze kennis, en betrekken onze klanten zoveel als mogelijk bij de processen met 24/7 support. Zo maken we jouw onderneming samen klaar voor de toekomst!