In de spotlight

Arigato, service op nummer 1!

Arigato, een trendy plek in het hartje van Eindhoven waar de smaken van de Oosterse keukens in harmonie met elkaar samenkomen. Een Fusion van Oosterse smaken en sferen, in een restaurant waar de details het verschil maken.

“Elke dag vers bereide gerechten en een ware experience neerzetten naar de smaak en wens van de klant. Dat is waar bij Arigato de focus op ligt. Dit zorgt voor veel tevreden en vaste gasten. Dit niveau zullen we zeker blijven aanhouden! En beter. Wij zijn telkens op zoek naar nieuwe belevingen die we met de gasten kunnen delen. In het restaurant, thuis en op evenementen.

Kwaliteit kost tijd. Maar dat is wel wat we het liefste doen. Kwaliteit bieden en de tijd nemen voor de gast. Het bezoek bij Arigato moet niet zo maar een etentje zijn, maar een avondvullende ervaring.

Doordat we de QR Bestel App van iButler zijn gaan gebruiken merken we dat service bieden waar dit nodig is nog beter gaat. Het systeem neemt het service verlenen niet van ons over maar versterkt het. Vaste gasten die weten wat ze willen kunnen direct bestellen. Wanneer gasten een drankje willen wanneer de ober even niet in zicht is kunnen zij dit doorgeven op hun eigen telefoon. Vooral wanneer er een groot gezelschap komt is dit voor ons beter te bij te houden. Wanneer gasten willen afrekenen of service nodig hebben kunnen ze via de de QR app een van onze obers oproepen.

De ervaring blijft hetzelfde. Onze chef kok’s blijven de lekkerste gerechten maken en onze bediening ontfermt zich over het welzijn van de gast. Zij werken als aanvulling met de handheld en geven advies over de gerechten wanneer gasten hier vragen over hebben. Een bestelling opnemen wordt nu soms vervangen door een gezellig praatje.

Wie weet nemen we het iButler systeem wel mee als we weer een evenement voor de boeg hebben.”

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, updates en tips & tricks!