sfeerfoto horecagelegenheid

QR Bestelsysteem van iButler voor Horeca

Bij iButler begrijpen we dat elke horecaonderneming uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte QR bestelsystemen voor de horeca, aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen.

Plan gratis gesprekBekijk de demo
  • Binnen één dag gebruiksklaar
  • Vast bedrag per maand
  • Meertalige menukaart
  • Gesynchroniseerd bestellen
voorbeeld scherm QR bestellen en bestelzuil

Verbeter de Gastervaring met het QR Bestelsysteem van iButler voor Horeca

In de dynamische horeca-industrie is vooruitgang door innovatie en uitmuntende service essentieel. iButler staat in de voorhoede van deze beweging, met een missie om horecaondernemers te equiperen voor de moderne, veeleisende gasten door middel van toekomstgerichte innovaties. Ons QR bestelsysteem voor de horeca is ontworpen door een team van experts met een diepe passie voor en uitgebreide ervaring in de horeca, gericht op het optimaliseren van het bestelproces en de algehele gastervaring.

voorbeeld schermen bestelzuilen met klanten

Volledige Aanpasbaarheid voor Uw Horecaonderneming

iButler’s QR bestelsysteem horeca biedt volledige flexibiliteit en integratie met uw bestaande setup, inclusief een optionele kassa en handhelds voor uw personeel. Of u nu kiest voor een configuratie met of zonder kassa, ons systeem is ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van uw horecaonderneming, waardoor het een naadloze toevoeging is die uw bedrijfsvoering transformeert.

Uitgebreide Voordelen van het QR Bestelsysteem voor Horeca door iButler

Voor de Gast

Klanttevredenheid

Een moeiteloze bestelervaring met onmiddellijke toegang tot een meertalige menukaart, waardoor bestellingen sneller en preciezer worden geplaatst. Gasten waarderen de autonomie en het gemak waarmee ze kunnen bestellen, wat leidt tot een verhoogde klanttevredenheid en herhaalbezoeken.

Voor het Personeel

Verminderde werkdruk

Verminderde werkdruk en minder tijd besteed aan het opnemen van bestellingen, waardoor er meer ruimte is voor persoonlijke interactie met gasten en het verbeteren van de servicekwaliteit. Bovendien biedt het systeem waardevolle inzichten in bestelpatronen en klantvoorkeuren, waardoor het personeel proactief kan inspelen op de behoeften van de gasten.

Voor uw Onderneming

Efficiënter bestelproces

Een efficiënter bestelproces dat niet alleen de foutmarge vermindert maar ook zorgt voor snellere doorlooptijden en meer bestellingen per uur. Dit resulteert in een directe omzetstijging en verbeterde winstgevendheid. Daarnaast faciliteert het systeem een beter voorraadbeheer en optimaliseert het de personeelsplanning door inzicht te bieden in piekmomenten.

Stap Nu Over op het QR Bestelsysteem van iButler

Bij iButler begrijpen we dat elke horecaonderneming uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte QR bestelsystemen voor de horeca, aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. Neem contact op voor een vrijblijvende prijsindicatie en laat ons u helpen de stap te zetten naar een efficiëntere, winstgevendere toekomst.

Plan gratis gesprek

Demo QR Bestelsysteem

Webcode: IBUTLER
  • Scan de QR-code met je smartphone en bestel
  • Of ga naar web.ibutler.online en vul de webcode in: IBUTLER
  • Je kunt meteen beginnen met bestellen, ontdek het gemak.